Pressmeddelanden 27 mars, 2014

Vinslottet A/S distribuerar Brännland Iscider i Danmark

Umeå 27 mars 2014
Brännland Cider har glädjen att vi kommer att samarbeta med Vinslottet A/S för att sälja vår iscider i Danmark.

Andreas Sundgren, VD Brännland Cider

”Efter att ha varit i kontakt med flera distributörer nådde vi till slut en överenskommelse med Vinslottet som vi är mycket nöjda med. Tillsammans hoppas vi bygga en långvarig och stabil relation för att leverera Brännland Iscider i Danmark.”

Anders Qwist, Vinslottet A/S

“Vinslottet A/S är glada att ha fått uppdraget att bli importör för Brännland Cider. Inom kort ska Brännland Iscider finnas på landets bästa restauranger och hotell.”

OM Vinslottet A/S

Vinslottet importerar 450 lika viner från 50 leverantörer i 14 olika länder i nya och gamla världen. Bolaget har försäljning över hela Danmark och inriktar sig huvudsakligen på HoReCa. Man driver också webb-handel och en omfattande provningsverksamhet. Företaget grundades år 2000 och har idag 14 anställda.

http://www.vinslottet.nu/

OM Brännland Cider

Med svenska äpplen och norrländsk kyla skapar och säljer Brännland Cider en exklusiv iscider för en krävande svensk och internationell marknad. Begynnelsen på en nordisk vintradition.

Med svenska äpplen & norrländsk kyla ska brännland cider skapa en exklusiv iscider för en krävande internationell marknad. Begynnelsen på en nordisk vintradition.

Brännland Cider startade 2010 som en dröm om att göra cider på Norrlandsäpplen. E!er två års försök, misslyckanden och nya upptäckter kom vi till slutsatsen att svenska äpplen i kombination med det kalla norrländska klimatet lämpade sig allra bäst för att framställa Iscider, eller som den kallas i sitt ursprungsland, Cidre De Glace.