Pressmeddelanden 5 mars, 2015

Brännland Cider på 356 Systembolag

I början av mars utvidgade vi vår närvaro ytterligare i Systembolagets sortiment. Brännland Iscider finns nu i 356 Systembolag vilket innebär att vi täcker in i stort sett hela landet i det fasta sortimentet. Vi är naturligtvis stolta över att att få möjlighet att sprida iscidern till ännu fler svenska livsnjutare.

Ta en minut eller två och lyssna när Andreas Sundgren från Brännland Cider berättar mer om den årgång som nu finns på Systembolaget.

För att finna Brännland Iscider på ett systembolag nära dig klicka här.

Våren kommer att innebära fler nyheter från Brännland Cider. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Med svenska äpplen & norrländsk kyla ska brännland cider skapa en exklusiv iscider för en krävande internationell marknad. Begynnelsen på en nordisk vintradition.

Brännland Cider startade 2010 som en dröm om att göra cider på Norrlandsäpplen. E!er två års försök, misslyckanden och nya upptäckter kom vi till slutsatsen att svenska äpplen i kombination med det kalla norrländska klimatet lämpade sig allra bäst för att framställa Iscider, eller som den kallas i sitt ursprungsland, Cidre De Glace.