Pressmeddelanden 3 november, 2015

Brännland Cider vinner bästa iscider 2015 på SISGA 2015

Tävlingen, som är inne på sitt 5:e år, organiseras av stiftelsen Asturias XXI och spanska cidermagasinet La Sidra tillsammans med staden Gijòn. Juryn utgörs av ciderproducenter, dryckesjournalister samt handlare från hela Europa. Brännland Iscider 2013 33 Bx vann utmärkelsen bästa iscider 2015 i konkurrens med tävlingsbidrag från flera europeiska länder.

Brännland Ciders VD, Andreas Sundgren Graniti

– Brännland Iscider 2013 är bara vår andra större årgång och det är naturligtvis fantastiskt att vi kan hävda oss i internationell konkurrens redan nu. Vi är extra stolta över utmärkelsen därför att den inte bara bedöms av experter utan även av andra ciderproducenter, men vi är också ödmjuka inför att det här ställer ännu högre krav på oss i framtiden vad gäller bibehållen och förbättrad kvalitet. Vi vill visa att cider kan och ska vara en premium-produkt.

Kontakt Brännland Cider, Andreas Sundgren Graniti

Telefon +46 70 3458595

E-mail andreas[at]brannlandcider.se

Om SISGA 2015 http://lasidra.as/en/

Brännland Cider producerar cider för en nationell och internationell marknad på 100% svenska äpplen.