Pressmeddelanden 9 maj, 2016

Brännland Cider får Schweizisk distribution genom Le Millesime Siegenthaler & frères SA

Brännland Cider AB meddelar att man skrivit avtal med Le Millésime Siegentahler Frères för distribution av bolagets produkter i Schweiz. 

Le Millesime Siegenthaler & frères SA är en av Schweiz ledande vindsitributörer med fokus på autentiska och karaktärsfulla viner från Frankrike. Huvudkontoret är placerat i Vevey medan kontoret för den tyskspråkiga delen av bolagets verksamhet är lokaliserat till Windisch nära Zürich. Le Millesime Siegenthaler & frères tillhandahåller viner till flertaletledande Schweiziska restauranger och är bland annat exklusiva representanter i Schweiz för vinhus som Henri Giraud, Domaine Gauby, Domaine Jamet och Henri Bonneau.

Andreas Sundgren Graniti, VD Brännland Cider

– Vi är oerhört hedrade över att ta plats i Le Millésimes portfölj i sällskap av verkligt legendariska vinproducenter. Ett kvitto på att våra egna kvalitetsambitioner tar sig positivt uttryck i vår iscider. Den Schweiziska marknaden är liten men kvalitetsmedveten och köpstark och vi tror att Brännland Iscider kommer att finna sig väl i den. 

Kontakt Brännland Cider:

Andreas Sundgren Graniti, andreas@brannlandcider.se, +46 70 345 85 95

Kontakt Le Millesime Sigenthaler & frères SA: 

Markus Utiger, markus@millesime.ch, +41 21 953 28 13

http://www.lemillesime.ch/

Brännland Cider producerar iscider och cider på 100% svenska äpplen för en nationell och internationell marknad. Bolagets första årgång Brännland Iscider, ett isvin producerat på äpplen med sitt historiska ursprung i Kanada, släpptes 2012 och under 2015 släpptes Brännland Cider P, en helt ny och utpräglat svensk pärlande cider. Produktionen är förlagd i utanför Umeå i Västerbotten.