Pressmeddelanden 22 augusti, 2016

Brännland Iscider Fatlagrad 2013, ytterligare 60 flaskor tillgängliga

Som ett resultat av framgången i Systembolagets beställningssortiment med Brännland Iscider Fatlagrad 2013 så har vi beslutat oss för att återta 60 flaskor från en av våra Europeiska distributörer. Flaskorna är beställningsbara från onsdag eller torsdag denna vecka. Det är de sista vi kommer att sälja innan vi byter årgång till 2014 så skynda att beställa innan de tar slut.

Artikelnumret är 76345 och priset är 149 kr. Fatlagringen adderar ytterligare några lager av doft och smak till iscidern som får ett djup och en integration som vittnar om ett dessertvin med stor lagringsduglighet väl lämpat för samma klassiska kombinationer som en Sauternes eller ett klassiskt Eiswein klarar av. Klassiska sommar-desserter med frukt och bär, gåslever eller som en njutning i sig. Den här flaskan är också en perfekt present tillsammans med ett par La Pomme glas, formgivna av Ingegerd Råman för Brännland Cider.

Länk till Systembolaget och Brännland Iscider Fatlagrad 2013.

Länk till webshopen och iscider-glaset La Pomme.

Bästa hälsningar,

Andreas Sundgren Graniti, Brännland Cider

Brännland Cider producerar iscider och cider på 100% svenska äpplen för en nationell och internationell marknad. Bolagets första årgång Brännland Iscider, ett isvin producerat på äpplen med sitt historiska ursprung i Kanada, släpptes 2012 och under 2015 släpptes Brännland Cider P, en helt ny och utpräglat svensk pärlande cider. Produktionen är förlagd i utanför Umeå i Västerbotten.