5 september, 2017

PÅMINNELSE/REMINDER Brännland Cider bjuder in till Skördefest på Röbäcksdalen 17:e september 12.00

Hej,

Sista påminnelsen för anmälan till söndagens skördefest på Röbäcksdalen. 

Mellan 12.00 och 16.00 den 17:e september bjuder Brännland Cider in till skördefest på Röbäcksdalen i Umeå. Vi serverar mat och dryck på plats, delar ut adoptions-diplom och du får en chans att hälsa på just ditt eller dina träd.

I det här meddelandet finns en länk till anmälan och vi vill passa på att påminna om att festen är för just er som har adopterat ett eller flera träd och de som har fått ett träd i odlingen.

För att vi ska kunna ge alla lika mycket tid så har vi delat in dagen i pass med flera guidningar i odlingen i varje pass som du och ni kan anmäla er till. Mer information finner om du klickar på länken till anmälan. 

Vi ser mycket fram emot att få visa er vår unika äppel-odling, den första i sitt slag i modern tid i Västerbotten och att få göra dig och er till en än viktigare del av vår vision om ett äppel-doftande nordligt landskap.

Varmt välkomna!

/Andreas Sundgren Graniti, Brännland Cider

Anmäl er till skördefesten på Röbäcksdalen här. 

Hi,

Last reminder to register for the harvest feast at Röbäcksdalen on Sunday. 

Between 12 pm and 4 pm on the 17th of September 2017 Brännland Cider would like to invite you to the harvest feast at the orchard at Röbäcksdalen in Umeå. We’ll be serving food and beverages, hand out the adoption diplomas and give you the opportunity to visit your specific tree. 

There’s a link to the invitation below and we’d like to remind you that the feast is for you as an adopter and for those to whom you’ve given a tree in the orchard. 

To be able to give everyone equal time in the orchard we’ve split the day into two parts with guided tours of the orchard within each part. You can find more detailed information by clicking the link to the invitation below. 

We’re looking forward to show you this unique orchard, the first of it’s kind in Västerbotten i modern times, and to make you an even bigger part of our vision of an apple-scented northern landscape.

Welcome!

/Andreas Sundgren Graniti, Brännland Cider

Sign up for the harvest feast at Röbäcksdalen here.