13 december, 2017

Brännland Cider öppnar webshop

Hej alla,

Inför jul och nyår öppnar vi webshop. För dig som har åldern inne finns nu möjlighet att plocka ihop en varukorg med cider på vår web och skicka den vidare till Systembolaget för beställning.  Brännland Iscider som dessertvin till jul och nyår eller kanske ett helsvenskt bubbel på nyårsafton i form av Brännland Cider Pernilla Perle. 

Samtidigt vill vi önska er god jul och gott nytt år med en extra säsongsrabatt på våra iscider-glas La Pomme av Ingegerd Råman för er som tänker er att ge bort en flaska iscider och handblåsta iscider-glas från Skrufs glasbruk i julklapp.

Från webshopen kan ni plocka ihop en varukorg med cider inför jul och nyår och beställa via Systembolagets hemsida. Ni kan också beställa La Pomme med rabatt-koden LAPOMMEJUL17. 

Webshopen når ni genom att klicka här.

God jul och Gott Nytt År!

/Brännland Cider