8 oktober, 2019

Brännland Cider bjuder in till Skördefest – 1000 äppelträd på Röbäcksdalen

Brännland Cider bjuder in till skördefest den 19:e oktober mellan 13.00 och 16.00 i äppelodlingen på Röbäcksdalen. Vi bjuder på kaffe och kaka och alla som vill komma och se på världens nordligaste äppelodling är välkomna men såklart särskilt våra träd-adoptörer.

Vi från Brännland Cider är på plats för att visa ert träd, svara på frågor och servera kaffe. 

Hur hittar jag dit? Slå in Röbäcksdalen 1:1 i google maps så får ni en vägbeskrivning.

Hur många får vi komma? I första hand välkomnar vi trädadoptörer med familj. Anmäl er på länken nedan så att vi vet hur många ni kommer och ange ert träd så att vi vet att ni är en av våra trädadoptörer.
Hur anmäler jag mig? Följ den här länken.

Hjärtligt välkomna!

/Brännland Cider