Desserter med iscider
13 mars, 2021

Underbara smakkombinationer hos Köksbaren i Umeå

Vi är priviligierade här i Umeå att ha flera välrenommerade krogar, en av våra favoriter är Köksbaren. På Köksbaren har Brännland Iscider funnits på dryckesmenyn ända sedan begynnelsen (vi tror faktiskt att det finns årgång 2013 kvar där – känn på den!). 

Så i vår resa mot att utbilda och underhålla i ämnet iscider och desserter så gästade vi helt sonika Peter och hans gäng på Köksbaren för att se hur de tänker kombinationsmässigt med vår iscider. Den första kombon de presenterade för oss var en karamelliserad klassiker – Crème Brulée. Vad kan man säga om det? Smak-kombon är perfekt.

Bor du för långt från Umeå finns det säkert en krog i din närhet som kan bjussa på det här. Eller så slänger du ihop den själv och bjuder du dig och en kär vän på det. Camilla Hamid har ett bra recept som vi länkar till här. Japp, vi har testat det också.

PS. Nästa vecka kommer en kombo som inte är lika väntad – håll utkik, eller prenumera på vårt nyhetsbrev så missar du inte!