David Kringlund
29 april, 2021

Besök av David Kringlund – som gör en Whiskey Sour med äpple

Under David Kringlunds tur till Norrland för någon vecka sedan fick vi äran att ta emot honom. David är en av dryckesbranschens mest lysande stjärnor just nu, med en helt fantastisk Youtube-kanal för dryckesintresserade. 

David har arbetat med dryck i över ett decennium och hans specialintresse är cocktails. Många känner honom redan från den Youtube-kanal han driver med ingående innehåll om dryck, hur man ska tänka med smak och balans i cocktails, men också nedslag hos dryckestillverkare och andra i branschen.

Har ni inte stiftat bekantskap med David så tycker vi att ni ska göra det nu – här är hans Youtube-kanal. Men, börja först med att kolla in Davids besök hos oss och den Whiskey Sour han blandar sedan.

 

PS. Följ också David på Instagram!