emil och erik från facitbar gör ember-cocktails
10 november, 2021

Serveringsförslag på Ember från Facit Bar

Vi tog oss längst in i cideriet med en mobil bar, slängde upp kameror och ljus, och bad Umeås och kanske Sveriges bästa cocktail-kreatörer att visa hur man kan dricka vår nya äppelglögg, Brännland Iscider Ember. 

Ember är ju en flirt med glögg-traditionen, men har också många andra kvalitéer och vi tänkte att det skulle vara kul att höra hur riktiga bartenders skulle använda dem. Givetvis bad vi dem (Emil och Erik från Facitbar) testa Ember både värmd och kyld. Men sen efter det kom några väldigt intressanta, och framför allt goda, skapelser. Ni hittar alla serveringsförslag här.

En cocktail vi själva blev särdeles förtjust i var Hotshot-dödaren (jo, Emil kallade den det).  Den hittar ni här. Så enkel men samtidigt så otroligt perfekt en vinterdag. Hoppas ni gillar förslagen!