22 februari, 2022

Ett samtal om Brännland Iscider Plex 2018

Så släpper vi nu 650 flaskor Brännland Iscider Plex 2018 och 48 magnumflaskor av densamma. Det här är Petters tredje årgång i samarbete med Brännland Cider. 

Vad är det här för samarbete egentligen? Och hur smakar Plex 2018? Vi tänkte så här – vi tar med oss Petter och Andreas till Brännland Ciders distributör Vinunic’s vinkällare. Vi ställer dem i ett hörn och trycker på rec.  Och så får de prata helt enkelt.

Resultatet är är 10-12 minuter samtal där dessa herrar bjuder på många tankar om sött vin i allmänhet och Plex 2018 i synnerhet, några anekdoter, och för den uppmärksamme något spännande att notera bland alla de flaskor som Petter har signerat. Materialet är i princip helt oredigerat, varsågod, två kollegors samtal i en vinkällare.

 

Läs mer om Brännland Iscider Plex 2018 här.