Besök vårt Tasting Room
31 augusti, 2022

Välkommen till vårt Tasting Room!

Nu öppnar vi upp dörrarna för er alla – öppna provningar och olika typer av events, i hjärtat av vineriet. Varmt välkomna!

Vi har inte känt att vi själva haft bandbredd riktigt att ta emot besökare genom åren. Det har berott på produktionsverksamheten och tiden som den har behövt för att stabilisera sig men också lokalernas beskaffenhet fysiskt. Det har varit svårt att veta var i lokalerna vi skulle kunna avsätta en yta. I takt med att produktportföljen har tagit fastare form har vi så frigjort det nödvändiga utrymmet för att kunna ta emot besökare.

Peripheral Works har fyllt vår specifikation, som innebär begränsningar på flera olika sätt, med ett rum i rummet vars färg och formspråk klingar väl med Brännland Isciders kärna. Meningen är att den här ytan är starten på något större som i sin tur också kan skapa förutsättningar för ett ännu bättre vin. En av vinsterna och en uttalad ambition i formgivningen är att vi kan använda ytan internt för möten och delar av produktionen som till exempel blending av årgångar.


Från smygpremiären den 16 augusti. 

Vi firar 10-årsjubileum nästa år och rummet blir kärnan i det firandet. Under 2023 kommer vi att erbjuda ett antal exklusiva provningar av Brännland Isciders samtliga årgångar samt provningar med andra producenter som har inspirerat oss och vars viner de flesta, inklusiva vi själva, normalt inte dricker.

boka din plats – redan nu finns öppna bokningar i september och oktober. Varmt välkommen!