Press releases 11 April, 2016

Brännland Cider wins two Pomme d’Or at Apfelwein Weltweit in Frankfurt 2016.

In connection to one of Europes largest specialized trade shows targeted at cider and and apple products, Apfelwein Weltweit in Frankfurt, Brännland Cider is awarded two Pomme d’Or and Best Product 2016 in its category for two ice ciders, Brännland Iscider 2013 and Brännland Iscider Ellenäs Lobo 2014.

Brännland Ciders MD, Andreas Sundgren Graniti

– To have our two of our products awarded Pomme d’Or in competition with the best cider producers in Europe yet again is fantastic and a great confidence booster for coming vintages. 

Product information Brännland Iscider 2013.

Product information Brännland Iscider Ellenäs Lobo 2014.

Contact Brännland Cider: Andreas Sundgren Graniti +46 70 345 85 95, andreas@brannlandcider.se

Brännland Cider producerar iscider och cider på 100% svenska äpplen för en nationell och internationell marknad. Bolagets första årgång Brännland Iscider, ett isvin producerat på äpplen med sitt historiska ursprung i Kanada, släpptes 2012 och under 2015 släpptes Brännland Cider P, en helt ny och utpräglat svensk pärlande cider. Produktionen är förlagd i utanför Umeå i Västerbotten.