Brännland Cider producerar hantverksmässig iscider helt baserad på 100% äppelmust utan smak- eller färgtillsatser. Produktionen finns i Västerbotten och vårt mål är att skapa en iscider som gör avtryck i hela världen.
Brännland Cider producerar hantverksmässig iscider helt baserad på 100% äppelmust utan smak- eller färgtillsatser. Produktionen finns i Västerbotten och vårt mål är att skapa en iscider som gör avtryck i hela världen.
Brännland Cider startade 2010 som en dröm om att göra cider på Norrlandsäpplen. Efter två års försök, misslyckanden och nya upptäckter kom vi till slutsatsen att svenska äpplen i kombination med det kalla norrländska klimatet lämpade sig allra bäst för att framställa iscider, eller som den kallas i sitt ursprungsland, Cidre De Glace. Brännland Cider producerar nu flera olika iscidrar för den svenska och internationella marknaden.
Brännland Cider producerar hantverksmässig iscider helt baserad på 100% äppelmust utan smak- eller färgtillsatser. Produktionen finns i Västerbotten och vårt mål är att skapa en iscider som gör avtryck i hela världen.
Våra äpplen har sitt ursprung både i Skåne och Norrland. Vi kombinerar vinteräpplen plockade i Västerbotten med äpplen från en noga utvald samarbetspartner i det skånska äppelriket.