Team
Brännland Cider

Team / Andreas Sundgren Graniti

Andreas Sundgren Graniti grundade Brännland Cider 2011 med målet att skapa en iscider i världsklass. På fem år har han lett företaget från en test-produktion på 500 flaskor 2011 till 90.000 flaskor cider 2018 och närvaro i både nationell och internationell marknad. Under de gångna åren har Brännland Ciders produkter vunnit ett flertal internationella tävlingar och drömmen om att producera en av världens bästa iscidrar är realiserad.

Team / Markus Lundén

Sedan 2014 har Markus Lundén, till vardags vinmakare på anrika Georg Breuer i Rheingau Tyskland, fungerat som Brännland Ciders flygande vinmakare. Markus har under de år han har arbetat med oss utvecklat och förfinat våra produkter och fortsätter att vara närvarande i arbetet med att föra Brännland Ciders produkter vidare.

Team / Pernilla Sundgren Graniti

Pernilla Sundgren Graniti och Congenial Advertising har från starten varit Brännland Ciders strategiska byrå och formgivare. Det är Pernilla som har formgivit bolagets produkter och som förvaltar och utvecklar bolagets kommunikation med kunder över hela världen.

Team / Tove Franzén

Tove Franzén leder det dagliga arbetet på Brännland Cider. Med en bakgrund i logistik och ekonomi är hon den som ser till att Brännland Cider rullar framåt oavsett vilka utmaningar bolaget står inför. Från att sköta den dagliga logistiken med ordermottagning och fakturering till att buteljera och skeppa ut cider från lagret.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Är du över 20 år? Are you old enough?

Den här sidan visar information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig därför till besökare över 20 år.

This page contains information about alcoholic beverages which means you must be 20 years old to enter.