Team / Andreas Sundgren
Andreas Sundgren grundade Brännland Cider 2011 med målet att skapa en iscider i världsklass. På fem år har han lett företaget från en test-produktion på 500 flaskor 2011 till 90.000 flaskor cider 2018 och närvaro i både nationell och internationell marknad. Under de gångna åren har Brännland Ciders produkter vunnit ett flertal internationella tävlingar och drömmen om att producera en av världens bästa iscidrar är realiserad.
Team / Joel Welander
Efter att ha utbildat sig på Grythyttan har Joel jobbat på ett flertal vinerier runt om i världen. Han ansluter till teamet på Brännland Cider från Georg Breuer i Rheingau och har ansvar för produktion, utbildning av källarpersonal och vidare utveckling av vår iscider. Gärna bortom det möjligas gräns.
Team / Markus Lundén
Sedan 2014 har Markus Lundén, till vardags vinmakare på anrika Georg Breuer i Rheingau Tyskland, fungerat som Brännland Ciders flygande vinmakare. Markus har under de år han har arbetat med oss utvecklat och förfinat våra produkter och fortsätter att vara närvarande i arbetet med att föra Brännland Ciders produkter vidare.
Team / Tove Franzén
Tove Franzén leder det dagliga arbetet på Brännland Cider. Med en bakgrund i logistik och ekonomi är hon den som ser till att Brännland Cider rullar framåt oavsett vilka utmaningar bolaget står inför. Från att sköta den dagliga logistiken med ordermottagning och fakturering till att buteljera och skeppa ut cider från lagret.